Hopp over

Bruksvilkår

BRUKSVILKÅR

----

OVERSIKT

Dette nettstedet drives av Lifters Utopia AS. Gjennom nettstedet refererer vilkårene "vi", "oss" og "vår" til Lifters Utopia AS. Lifters Utopia AS tilbyr dette nettstedet, inkludert all informasjon, verktøy og tjenester som er tilgjengelig fra dette nettstedet, til deg som bruker, betinget av din aksept av alle vilkår, betingelser, retningslinjer og kunngjøringer som er angitt her.

Ved å besøke nettstedet vårt og/eller kjøpe noe fra oss, engasjerer du deg i vår "Tjeneste" og godtar å være bundet av følgende vilkår og betingelser ("Bruksvilkår", "Vilkår"), inkludert de tilleggsbetingelser og -vilkår og retningslinjer som refereres til her og/eller er tilgjengelig via hyperkobling. Disse Bruksvilkårene gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert, men ikke begrenset til brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, kjøpmenn og/eller bidragsytere av innhold.
Vennligst les disse Bruksvilkårene nøye før du får tilgang til eller bruker nettstedet vårt. Ved å få tilgang til eller bruke en del av nettstedet, godtar du å være bundet av disse Bruksvilkårene. Hvis du ikke godtar alle vilkår og betingelser i denne avtalen, kan du ikke få tilgang til nettstedet eller bruke noen tjenester. Hvis disse Bruksvilkårene betraktes som et tilbud, er aksepten uttrykkelig begrenset til disse Bruksvilkårene.

Eventuelle nye funksjoner eller verktøy som legges til den nåværende butikken, skal også være underlagt Bruksvilkårene. Du kan gjennomgå den mest oppdaterte versjonen av Bruksvilkårene når som helst på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte en del av disse Bruksvilkårene ved å legge ut oppdateringer og/eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden regelmessig for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet etter at endringer er lagt ut, utgjør aksept av disse endringene.
Vår butikk er hostet på Shopify Inc. De gir oss den elektroniske e-handelsplattformen som gjør det mulig for oss å selge produktene og tjenestene våre til deg.

SEKSJON 1 - VILKÅR FOR NETTBUTIKK
Ved å godta disse Bruksvilkårene erklærer du at du er minst myndighetsalderen i din stat eller provins for bosted, eller at du er myndighetsalderen i din stat eller provins for bosted og har gitt oss samtykke til å la noen mindreårige avhengige av deg bruke dette nettstedet.
Du kan ikke bruke produktene våre til noen ulovlig eller uautorisert formål, og heller ikke bryte noen lover i din jurisdiksjon ved bruk av Tjenesten (inkludert, men ikke begrenset til opphavsrett).
Du må ikke overføre noen ormer eller virus eller noen form for destruktiv kode.
Brudd eller overtredelse av noen av vilkårene vil resultere i umiddelbar oppsigelse av tjenestene dine.

SEKSJON 2 - GENERELLE BETINGELSER
Vi forbeholder oss retten til å nekte service til hvem som helst av hvilken som helst grunn når som helst.
Du forstår at innholdet ditt (ikke inkludert kredittkortinformasjon) kan bli overført ukryptert og innebære (a) overføringer over ulike nettverk og (b) endringer for å tilpasse seg tekniske krav tilknyttede nettverk eller enheter. Kredittkortinformasjon blir alltid kryptert under overføring over nettverk.
Du samtykker i ikke å reprodusere, duplisere, kopiere, selge, videre selge eller utnytte noen del av Tjenesten, bruk av Tjenesten eller tilgang til Tjenesten eller noen kontakt på nettstedet gjennom hvilken tjenesten tilbys, uten uttrykkelig skriftlig tillatelse fra oss.
De overskriftene som brukes i denne avtalen, er inkludert kun for bekvemmelighet og vil ikke begrense eller påvirke disse Vilkårene på annen måte.

SEKSJON 3 - NØYAKTIGHET, FULLSTENDIGHET OG RETTIDIGHET AV INFORMASJON
Vi er ikke ansvarlige hvis informasjon som er tilgjengelig på dette nettstedet, ikke er nøyaktig, fullstendig eller oppdatert. Materialet på dette nettstedet er kun til generell informasjon og bør ikke brukes som eneste grunnlag for beslutninger uten å konsultere primære, mer nøyaktige, mer fullstendige eller mer aktuelle informasjonskilder. Ethvert pålitelighetsforhold til materialet på dette nettstedet er på egen risiko.
Dette nettstedet kan inneholde visse historiske opplysninger. Historisk informasjon er nødvendigvis ikke nåværende og blir kun gitt som referanse. Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på dette nettstedet når som helst, men vi har ingen plikt til å oppdatere informasjonen på nettstedet vårt. Du godtar at det er ditt ansvar å overvåke endringer på nettstedet vårt.

SEKSJON 4 - ENDRINGER I TJENESTEN OG PRISER
Prisene for produktene våre kan endres uten varsel.
Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre eller avslutte Tjenesten (eller deler av innholdet) uten varsel når som helst.
Vi skal ikke være ansvarlige overfor deg eller tredjeparter for noen endringer, prisendringer, suspensjon eller avslutning av Tjenesten.

SEKSJON 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis relevant)

Visse produkter eller tjenester kan være eksklusivt tilgjengelige online gjennom nettsiden. Disse produktene eller tjenestene kan ha begrensede mengder og er kun underlagt retur eller bytte i samsvar med vår returpolicy. For å se vår returpolicy.

ANGRERETT -
På liftersutopa.no har du en 14-dagers angrerett i samsvar med norsk forbrukerlovgivning. For å benytte deg av denne retten, må du sende en e-post til sales@liftersutopa.com innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Dager telles fra og med dagen etter at du har mottatt varene. Du trenger ikke å skrive noe annet enn at du angrer kjøpet og inkludere bestillingsnummeret. Varene må returneres til oss innen 14 dager etter mottak. Vennligst bruk angreskjemaet som er vedlagt i din ordrebekreftelses-e-post og legg det ved i pakken. Kunden* er ansvarlig for kostnadene knyttet til returforsendelsen. Du er ansvarlig for å pakke varene forsvarlig.

Du har IKKE rett til å angre på følgende:

- Varer som ikke er i samme stand som da du mottok dem. For eksempel skitne, med lotion/deodorant-flekker, brutt forsegling, uten etiketter eller med lukt. Ikke prøv sko utendørs!
- Varer som raskt kan forringes eller utløpe (ferskvareprodukter med kort holdbarhet).
- Intime produkter (undertøy, badetøy, sokker og strømpebukser). Disse kan KUN returneres hvis produktet er ubrukt. Hvis produktet har en forsegling, og den er brutt, kan du ikke angre på kjøpet.
- Forseglede medieprodukter.Vi har gjort alt vi kan for å vise fargene og bildene av produktene våre på en så nøyaktig måte som mulig i butikken. Vi kan imidlertid ikke garantere at dataskjermen din viser fargene nøyaktig.
Vi forbeholder oss retten, men er ikke forpliktet, til å begrense salget av våre produkter eller tjenester til enkeltpersoner, geografiske områder eller jurisdiksjoner. Vi kan utøve denne retten fra sak til sak. Vi forbeholder oss retten til å begrense mengdene av produkter eller tjenester vi tilbyr. Alle beskrivelser av produkter eller priser kan endres når som helst uten varsel, etter vårt eget skjønn. Vi forbeholder oss retten til å avslutte ethvert produkt når som helst. Ethvert tilbud om et produkt eller en tjeneste som gjøres på dette nettstedet, er ugyldig der det er forbudt.

Vi gir ingen garantier for at kvaliteten på noen produkter, tjenester, informasjon eller annet materiale du kjøper eller får tak i vil oppfylle forventningene dine, eller at eventuelle feil i tjenesten vil bli rettet.

SEKSJON 6 - NØYAKTIGHET AV FAKTURERING OG KONTOINFORMASJON

Vi forbeholder oss retten til å avvise enhver bestilling du legger hos oss. Vi kan, etter eget skjønn, begrense eller kansellere mengder kjøpt per person, per husholdning eller per bestilling. Disse begrensningene kan omfatte bestillinger som er plassert av eller under samme kundekonto, samme kredittkort, og/eller bestillinger som bruker samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. Hvis vi gjør endringer i eller kansellerer en bestilling, kan vi forsøke å varsle deg ved å kontakte e-postadressen og/eller faktureringsadressen/telefonnummeret du oppga da bestillingen ble plassert. Vi forbeholder oss retten til å begrense eller nekte bestillinger som etter vårt eget skjønn ser ut til å være plassert av forhandlere, videreselgere eller distributører.
Du samtykker i å oppgi nåværende, fullstendig og nøyaktig kjøps- og kontoinformasjon for alle kjøp som gjøres i vår butikk. Du samtykker i å oppdatere kontoen din og annen informasjon, inkludert e-postadressen din og kredittkortnummer og utløpsdatoer, slik at vi kan fullføre transaksjonene dine og kontakte deg ved behov.

LEVERINGSTID -

Vi estimerer at forsendelser blir levert innen 2-4 dager etter at produktene er sendt.

BETALING -

Denne butikken aksepterer stripe, paypal og vipps. Pengene vil bli reservert til produktene er sendt.

For mer detaljert informasjon, vennligst se vår Returpolicy.

SEKSJON 7 - VALGFRIE VERKTØY

Vi kan gi deg tilgang til tredjepartsverktøy som vi verken overvåker, har kontroll over eller gir inngrep i.

Du erkjenner og samtykker i at vi gir tilgang til slike verktøy "som de er" og "som tilgjengelig" uten noen form for garantier, representasjoner eller betingelser av noen art, og uten noen godkjenning. Vi har ingen ansvar overhodet for eventuelle skader eller tap som oppstår i forbindelse med din bruk av valgfrie tredjepartsverktøy.

Din bruk av de valgfrie verktøyene som tilbys gjennom nettstedet er helt på egen risiko og skjønn, og du bør forsikre deg om at du er kjent med og godtar vilkårene som verktøyene tilbys av den relevante tredjepartsleverandøren(e).

Vi kan også i fremtiden tilby nye tjenester og/eller funksjoner gjennom nettsiden (inkludert utgivelsen av nye verktøy og ressurser). Slike nye funksjoner og/eller tjenester skal også være underlagt disse vilkårene for bruk.

SEKSJON 8 - TREDJEPARTSLINKER

Noen av innholdet, produktene og tjenestene som er tilgjengelige via tjenesten vår, kan inkludere materialer fra tredjeparter.

Tredjepartslenker på dette nettstedet kan føre deg til nettsteder som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlige for å undersøke eller vurdere innholdet eller nøyaktigheten, og vi gir ingen garantier og vil ikke ha noe ansvar eller ansvar for tredjeparts materialer eller nettsteder, eller for noen andre materialer, produkter eller tjenester fra tredjeparter.

Vi er ikke ansvarlige for noen skader eller tap som er relatert til kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner som er gjort i forbindelse med noen tredjeparts nettsteder. Vennligst les nøye gjennom tredjepartens retningslinjer og praksis, og sørg for at du forstår dem før du utfører en transaksjon. Klager, krav, bekymringer eller spørsmål vedrørende tredjepartsprodukter bør rettes til tredjeparten.

SEKSJON 9 - BRUKERKOMMENTARER, TILBAKEMELDINGER OG ANDRE INNSENDINGER

Hvis du sender visse spesifikke innleveringer etter vårt anmodning (for eksempel konkurransedeltakelse), eller uten anmodning fra oss sender kreative ideer, forslag, planer eller annet materiale, enten det er online, via e-post, postalt eller på annen måte (samlet sett "kommentarer"), godtar du at vi når som helst uten begrensninger kan redigere, kopiere, publisere, distribuere, oversette og på andre måter bruke i hvilken som helst medium alle kommentarer du sender til oss. Vi er ikke forpliktet til (1) å opprettholde noen kommentarer konfidensielle; (2) å betale kompensasjon for noen kommentarer; eller (3) å svare på noen kommentarer.
Vi kan, men er ikke forpliktet til å overvåke, redigere eller fjerne innhold som vi etter eget skjønn anser som ulovlig, støtende, truende, ærekrenkende, ærekrenkende, pornografisk, obskønt eller på annen måte krenkende eller som bryter med andres immaterielle rettigheter eller disse brukervilkårene.
Du samtykker i at dine kommentarer ikke vil krenke noen tredjeparts rettigheter, inkludert opphavsrett, varemerke, personvern, personlighet eller annen personlig eller eiendomsrett. Du samtykker videre i at dine kommentarer ikke vil inneholde ærekrenkende eller på annen måte ulovlig, fornærmende eller obskønt materiale, eller inneholde noen datavirus eller annen skadelig programvare som kan påvirke driften av tjenesten eller noen relatert nettside. Du kan ikke bruke en falsk e-postadresse, late som om du er noen andre enn deg selv, eller på annen måte villeder oss eller tredjeparter om opprinnelsen til noen kommentarer. Du er selv ansvarlig for alle kommentarer du gir og deres nøyaktighet. Vi tar ikke ansvar og påtar oss intet ansvar for noen kommentarer som er postet av deg eller tredjeparter.

SEKSJON 10 - PERSONLIG INFORMASJON

Din innsending av personlig informasjon gjennom butikken reguleres av våre retningslinjer for personvern. For å se våre retningslinjer for personvern.

SEKSJON 11 - FEIL, UNØYAKTIGHETER OG UTLEGGELSER

FORCE MAJOURE

Hvis liftersutopia.no hindres fra å levere eller oppfylle forpliktelsen til å levere, eller hvis en slik forpliktelse blir urimelig byrdefull på grunn av en arbeidskonflikt eller andre omstendigheter utenfor partenes kontroll, slik som ekstremvær, brann, krig, mobilisering eller uforutsett militær innkalling av tilsvarende omfang, rekvirering, beslag, valutarestriksjoner, opptøyer og sivil uro, transportmangel, generell varemangel, begrensninger på drivstoffforsyning, samt mangler eller forsinkelser i leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter nevnt i dette avsnittet, skal liftersutopia.no være fritatt fra enhver ansvar annet enn i tilfeller av erstatningskrav, og skal tilbakebetale kjøpesummen for de defekte varene.


Av og til kan det være informasjon på nettstedet vårt eller i tjenesten som inneholder typografiske feil, unøyaktigheter eller utelatelser som kan relatere seg til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, fraktkostnader for produkter, leveringstider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å rette opp eventuelle feil, unøyaktigheter eller utelatelser, og til å endre eller oppdatere informasjon eller kansellere bestillinger hvis informasjonen i tjenesten eller på noen relatert nettside er unøyaktig til enhver tid uten forhåndsvarsel (inkludert etter at du har sendt inn bestillingen din).

Vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere, endre eller presisere informasjon i tjenesten eller på noen relatert nettside, inkludert, men ikke begrenset til, prisinformasjon, unntatt der loven krever det. Ingen spesifisert oppdaterings- eller fornyelsesdato som gjelder i tjenesten eller på noen relatert nettside, skal tas til å indikere at all informasjon i tjenesten eller på noen relatert nettside er endret eller oppdatert.

SEKSJON 12 - FORBUDT BRUK

I tillegg til andre forbud som er angitt i brukervilkårene, er det forbudt å bruke nettstedet eller dets innhold:
(a) for ethvert ulovlig formål; (b) for å be andre om å utføre eller delta i ulovlige handlinger; (c) for å overtre internasjonale, føderale, provinsielle eller statlige forskrifter, regler, lover eller lokale forskrifter; (d) for å krenke våre immaterielle rettigheter eller andres immaterielle rettigheter; (e) for å trakassere, mishandle, fornærme, skade, ærekrenke, bakvaske, ærekrenke, true, diskriminere basert på kjønn, seksuell orientering, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse eller funksjonshemming; (f) for å sende falsk eller misvisende informasjon;
(g) for å laste opp eller overføre virus eller annen type skadelig kode som vil eller kan brukes på en måte som påvirker funksjonaliteten eller driften av tjenesten eller noen relatert nettside, andre nettsteder eller internett; (h) for å samle inn eller spore andres personlige informasjon; (i) for å spamme, fiske, drive med phishing, skaffe seg opplysninger ved villedning, bruke edderkopper, indeksere, skrape eller høste; (j) for ethvert obskønt eller umoralsk formål; eller (k) for å forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonene til tjenesten eller noen relatert nettside, andre nettsteder eller internett. Vi forbeholder oss retten til å avslutte bruken av tjenesten eller noen relatert nettside hvis du bryter noen av de forbudte bruksområdene.

SEKSJON 13 - FRASKRIVELSE AV GARANTIER; BEGRENSNING AV ANSVAR

Vi garanterer ikke, representerer eller påtar oss å garantere at bruken av tjenesten vår vil være uavbrutt, rettidig, sikker eller feilfri.

Vi garanterer ikke at resultatene som kan oppnås gjennom bruken av tjenesten, vil være nøyaktige eller pålitelige.

Du samtykker i at vi fra tid til annen kan fjerne tjenesten i ubestemte perioder eller avbryte tjenesten når som helst, uten varsel til deg.
Du samtykker uttrykkelig i at din bruk av tjenesten, eller manglende evne til å bruke tjenesten, skjer på egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester levert til deg gjennom tjenesten er (med mindre annet er uttrykkelig oppgitt av oss) levert "som den er" og "som tilgjengelig" for din bruk, uten noen form for representasjon, garantier eller betingelser, enten uttrykt eller underforstått, inkludert alle underforståtte garantier eller betingelser for salgbarhet, salgbar kvalitet, egnethet for et bestemt formål, holdbarhet, tittel og ikke-krenkelse.
I intet tilfelle skal Lifters Utopia AS, våre direktører, ansatte, tilknyttede selskaper, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteleverandører eller lisensgivere være ansvarlige for noen skade, tap, krav eller noen direkte, indirekte, tilfeldige, straffeskader, spesielle eller følgeskader av noe slag, inkludert, uten begrensning, tap av fortjeneste, tap av inntekt, tap av besparelser, tap av data, erstatningskostnader eller noen lignende skader, enten basert på kontrakt, erstatningsrett (inkludert uaktsomhet), objektivt ansvar eller på annen måte, som oppstår som følge av din bruk av tjenesten eller noen produkter som er skaffet gjennom tjenesten, eller for noen annen krav knyttet på noen måte til din bruk av tjenesten eller noen produkt, inkludert, men ikke begrenset til, feil eller utelatelser i noe innhold, eller noen form for tap eller skade av noe slag som oppstår som et resultat av bruk av tjenesten eller noe innhold (eller produkt) som er publisert, sendt, eller på annen måte gjort tilgjengelig via tjenesten, selv om det er gitt råd om muligheten for slike skader.
På grunn av at noen stater eller jurisdiksjoner ikke tillater utelukkelse eller begrensning av ansvar for tilfeldige eller følgeskader, vil vår ansvar være begrenset til det maksimale omfanget tillatt etter loven.

SEKSJON 14 - INDEMNIFISERING

Du samtykker i å holde Lifters Utopia AS og våre foreldre, datterselskaper, tilknyttede selskaper, partnere, offiserer, direktører, agenter, entreprenører, lisensgivere, tjenesteleverandører, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte skadesløse mot ethvert krav eller krav, inkludert rimelige advokathonorarer, fremmet av tredjepart på grunn av eller oppstått som følge av brudd på disse Vilkårene for bruk eller dokumentene de inkorporerer ved henvisning, eller brudd på noen lov eller rettighetene til en tredjepart.

SEKSJON 15 - DELBARHET

Hvis noen bestemmelse i disse Vilkårene for bruk blir vurdert som ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndheves, vil slik bestemmelse likevel være håndhevelig i den utstrekning loven tillater det, og den ikke-håndhevbare delen skal anses å være skilt fra disse Vilkårene for bruk. En slik avgjørelse vil ikke påvirke gyldigheten og håndhevelsen av de gjenværende bestemmelsene.

SEKSJON 16 - AVSLUTNING

Forpliktelsene og ansvarsområdene til partene som er pådratt før avslutningsdatoen, skal overleve avslutningen av denne avtalen for alle formål.

Disse Vilkårene for bruk er effektive med mindre og inntil de blir avsluttet av enten deg eller oss. Du kan avslutte disse Vilkårene for bruk når som helst ved å gi oss beskjed om at du ikke lenger ønsker å bruke våre tjenester, eller når du slutter å bruke nettstedet vårt.
Hvis vi i vår skjønnsmessige vurdering konstaterer at du ikke overholder noen vilkår eller bestemmelser i disse Vilkårene for bruk, kan vi også avslutte denne avtalen når som helst uten varsel, og du vil være ansvarlig for alle beløp som forfaller frem til og med datoen for avslutningen, og/eller nekte deg tilgang til våre tjenester (eller deler av dem) i henhold til dette.

SEKSJON 17 - FULLSTENDIG AVTALE

At vi ikke utøver eller håndhever noen rettighet eller bestemmelse i disse Vilkårene for bruk, skal ikke utgjøre en fraskrivelse av en slik rettighet eller bestemmelse.

Disse Vilkårene for bruk og eventuelle retningslinjer eller driftsregler publisert av oss på dette nettstedet eller i forbindelse med tjenesten utgjør hele avtalen og forståelsen mellom deg og oss og regulerer din bruk av tjenesten, og erstatter alle tidligere eller samtidige avtaler, kommunikasjon og forslag, enten muntlige eller skriftlige, mellom deg og oss (inkludert, men ikke begrenset til, eventuelle tidligere versjoner av Vilkårene for bruk).
Eventuelle tvetydigheter ved tolkningen av disse Vilkårene for bruk skal ikke bli tolket mot den part som utformet dem.

SEKSJON 18 - LOVVALG

Disse Vilkårene for bruk og eventuelle separate avtaler der vi gir deg tjenester skal være underlagt og tolket i samsvar med lovene i Norge.

SEKSJON 19 - ENDRINGER I VILKÅRENE FOR BRUK

Du kan gjennomgå den nyeste versjonen av Vilkårene for bruk når som helst på denne siden.

Vi forbeholder oss retten til, etter vårt eget skjønn, å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse Vilkårene for bruk ved å legge ut oppdateringer og endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke nettstedet vårt regelmessig for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet vårt eller tjenesten etter at endringer i disse Vilkårene for bruk er publisert, utgjør aksept av disse endringene.

SEKSJON 20 - KONTAKTINFORMASJON

Spørsmål om Vilkårene for bruk skal sendes til oss på:

Sales@liftersutopia.com

Vår kontaktinformasjon er oppført nedenfor:
Lifters Utopia AS
Sales@liftersutopia.com
Tlf: 40749999
Inkognitogata 4
Org nr.930 910 430